Kiropraktikk og Fysioterapi

Trykkbølgebehandling

Trykkbølgebehandling er en vitenskapelig bevist behandlingsmetode som gir god effekt ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet. Trykkbølgene setter i gang tilhelingsprosessen i kroppen. Trykkbølge benyttes for å behandle blant annet: helspore, akillestendinitt, beinhinnebetennelse, hopperkne, løperkne, tennisalbue, skuldersmerter, muskelsmerter.

Såler

Ganganalyse, såler. TOG GaitScan™ er ein av de mest teknologisk avanserte fot - og gang analyse- systemet på markedet. Den gir en god vurdering hvordan du går og står på foten din. Fra denne vurderingen kan det lages spesial tilpasset såler som vil endre din gange og trykk under foten. Ved å gjenskape balanse  i gange /fottrykk kan tilbakevendende/kronisk smerter i fot, hofte eller rygg reduseres.

Nåler

Nålebehandling – IMS / Dry needeling
IMS / tørrnåling- er behandling av muskelknuter ved bruk av nåler. Nålen blir satt inn i en muskel
hvor målet er å løsne de stramme båndene. Det settes nåler slik at muskelfibrene blir påvirket og
”slipper taket”. Dette gir en smertelindrende effekt.

Kinesiologitape

Rocktape har produkter som hjelper deg til bedre bevegelse! Vår tanke er at når en person beveger seg bedre så beveger han/hun seg mer. Rocktape er verdens beste kinesiologitape og benyttes i behandlingen ved en rekke tilstander. Den løfter huden fra muskler og fascia sånn at du får en dekompresjonseffekt. Rocktape har mer strekk, tøffere lim og er sterkere enn alle konkurrenter. Den foretrekkes av mange behandlere verden over som et bedre alternativ.

Rocktape er laget av 97% bomull og 3% nylon. Limet er hypo-allergisk, akrylbasert og inneholder ikke lateks.