Kiropraktor Fysioterapeut Massasjeterapeut

 

Kiropraktorer bruker spesifikk manipulasjon/mobilisering til å behandle låsninger som oppstår i ryggsøylen. Disse låsningene fører til en nevrologisk feilfunksjon som skaper muskelspasmer i ryggens innerste muskulatur (kjernemuskulaturen) og stivhet i ledd i ryggsøylen. Dette fører til en ond smertesirkel med økte muskelspasmer. En manipulasjon korrigerer denne feilfunksjonen og bryter den nevrologiske smertesirkelen.

Kiropraktoren ser pasienter i alle aldre fra tidlig spedbarnsalder til alderdom! Kiropraktoren vil gi deg en grundig undersøkelse for å sette opp en individuell tilpasset behandlingsplan, og har også muligheten til å henvise deg til røntgen og MR, samt å sykemelde deg.

Kiropraktikk kan i tillegg til ryggplager, hjelpe mot hodepine, svimmelhet, nakkesmerter, skulder- og armsmerter, brystsmerter, bekkensmerter, hoftesmerter, kne-, ankel- og fotsmerter med mer.


Kiropraktorer er spesialister på nerve-, muskel- og skjelettplager. De utfører fysikalskbehandling uten medisiner med svært gode resultater. Alle våre kiropraktorer er utdannet til å utføre manipulering/mobilisering og bløtvevsbehandling/massasje. Kiropraktoren gjør en funksjonell, ortopedisk og nevrologisk undersøkelse for å diagnostisere ditt problem.

Kiropraktikk er en primærhelsetjeneste som omfatter diagnostikk, behandling og forebyggelse av plager i nerve-muskel-skjelett-systemet, spesielt tilstander som involverer ryggsøylen. PLAGENE kan kjennes som stivhet og /eller smerter i alle ledd, hodepine , prikking , nummenhet, og svimmelhet.