Kiropraktor Fysioterapeut Massasjeterapeut

Hvem skal jeg gå til først?

Kiropraktoren har spesial kompetanse på muskel og skjelett og skal erstatte fastlegen ved disse problemene. Kiropraktoren vil undersøke og diagnostisere ditt problem, for å finne ut om det er fysikalsk behandling du trenger. Dersom problemet ditt ikke har blitt undersøk/diagnostisert og du ikke har henvisning til fysioterapeut, anbefaler vi at du først setter opp en time med kiropraktor.

Kan jeg bruke min henvisning til fysioterapeut?

Vår fysioterapeut har ikke refusjonsrett, de som har det finner du på kommunens lister. Ved bruk av henvisning betaler du ca. 220 kr i egenandel. Det er vanligvis fra 6 uker til 3 måneders ventetid eller mer. Hos oss kommer du til innen noen dager. Prisen er 390 kr ekstra første gang og 190 der etter (Totalpris kr 610/410)

Trenger jeg henvisning?

En trenger ingen henvisning til kiropraktor eller vår fysioterapeut. Har du behov for henvisning til røntgen, MR , kirurg eller fysioterapeut kan kiropraktoren gi deg det.

Hva skal jeg ha på meg?

Du kan komme som du er, men vi anbefaler ledige klær som du kan bevege deg naturlig i. Vær forberedt på at du må kle av deg slik at vi ser rygg, kne eller skulder når vi undersøker/behandler deg.

Hva skal jeg ta med meg?

Ta med oversikt av medisiner du bruker. Rapporter på røntgen, MR bilder eller operasjoner kan være nyttig.

Kan jeg bruke min helseforsikring?

Ja!

Hvordan bestiller/endre min time?

Bestilling/endring av time kan gjøres på online booking eller ved å ringe oss. OBS: Endring av time på online booking må gjøres 24 timer før!

Gjør det vondt?

Manipulasjon er vanligvis ikke smertefullt. Hvordan behandlingen oppleves er veldig individuelt. Vårt mål er å tilrettelegge behandlingen for deg slik at den er behagelig.

Kan jeg bruke frikort?

Nei dessverre.